Kipróbáltuk az N&D Bárány – áfonya száraztápot

Minden gazdinak fontos a kedvence, Nálunk ez nyolcszorosan igaz, de a tapasztalatainkat szeretnénk megosztani másokkal is. Beszereztük a Farmina készítette Natural & Delicious Lamb & Blueberry száraztápot, amit felnőtt cicáknak fejlesztettek ki.

Az összetétel sokat elárul az igényes, hozzáértő gyártásról, igaz az ára is ehhez mérten kialakított. Teljes értékű, gabonamentes (!) eledel, fehérje 42%, zsír 20% összetétellel, friss 28%, dehidratált bárányhús pedig 26% van benne.

A csomagot szemügyre véve étvágygerjesztő képet pillantunk meg, a zsák visszazárható. A védőcsíkot eltávolítva elhúzható a piros záróidom, ami alatt még egy aromazáró fóliát is át kell szakítanunk, hogy megpillanthassuk a tápot.

Első látásra is étvágygerjesztő, az illata is rendben van. A tápszemcsék mérete a legtöbb cicának ideális, a maine coon viszont inkább csak nyeli, ritkán rág belőle. Tapintásra zsíros, és ez az, ami rabul ejti kis ragadozóinkat.

Aki szeretné kipróbálni, jelezze felénk, és megrendelése mellé küldünk egy kis csomagot kóstolónak.

A zsák kibontásakor megjelentek az éhenkórász cicák, és mint aki soha nem evett még, követelték a kóstolót. A csapatból Arlene és Bandi nekiesett az ízletes falatoknak:) Jó étvágyat:)

A videó az étkezésről itt tekinthető meg: https://www.youtube.com/watch?v=OlPsNn7xXnc

Péter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.